Kjøpt ny iPhone og trenger tilbehør

Med ny telefon, kan det ofte være gøy og noen ganger nødvendig å oppdatere tilbehøret, men det finnes så mye å velge mellom! Med hvert søk på nett kommer det nye resultater som peker deg i forskjellige retninger.

Kvalitet kommer først

Skal du først kjøpe tilbehør til iPhone, bør du satse på kvalitet. Du kan finne alt fra høretelefoner til smarte klokker, VR-briller, høyttalere og bil-tilbehør. Det finnes virkelig noe for enhver smak! Telefonen din trenger ikke bare se stilig ut, men tilbehøret kan også være svært praktisk. Vi nordmenn er godt kjent med den kalde vinterluften, så vanter tilpasset touchscreen og luer med innebygget bluetooth og høyttalere havner fort på ønskelisten.

Utnytt kameraet

I dag er et mobilkamera det eneste kameraet du trenger dersom du bruker det riktig. Med kameralinser, stativ og belysning, er man på god vei til å ta bilder på en helt ny måte. Helt uavhengig av hva du tar bilde av!

La bildet komme til virkelighet

Heldigvis trenger vi ikke dra til fotobutikken med kamerarullen lenger. Med AirPrint for iPhone har det aldri vært enklere å skrive ut bilder hjemme. Med et utrolig godt utvalg av tilbehør til iPhone, er det ingen grenser for hva du kan oppnå!