Bytt batteriet på radioen din hjemme

Radioer med batterier brukes ofte i situasjoner der ingen strømkilde er tilgjengelig. Mens noen radioer kan lades trådløst, har andre innebygde batteriladere. De viktigste faktorene for å bestemme hvor lenge et sett med batterier vil vare, er strømforbruk og størrelse/antall batterier i radioen.

Selv om bulkbatterier ofte er det eneste alternativet når det ikke er mulig å lade radioer, er de fortsatt praktiske og miljøvennlige. Husk at oppladbare versjoner av disse batteriene også er tilgjengelige. Ved å ha et ekstra sett med disse batteriene for hånden, kan du spare penger samtidig som du hjelper miljøet.

Batterier i fleng

Det finnes mange forskjellige radioer er i dag, som DAB+, WiFi-radioer og Bluetooth-radioer. Imidlertid kan det være vanskelig å finne riktige batterier når det er noe annet enn fjernkontrollen som slutter å funke. Etterspørsel etter batterier blir også større siden folk flest nå har kunnskapen til å bytte batterier på apparater man kanskje trengte hjelp til før. Da er det fint at det finnes et sted å kjøpe alle typer batterier på.

På nett kan du shoppe batterier på 2000 mAh eller 2500 mAh hvis du trenger et nytt batteri til din radio. På denne måten kan du få den beste lydkvaliteten fra vekkerklokken, dusjradioen eller byggeplassradioen.